Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@17:11:23 GMT

راهکارهای کاهش استرس در زمان امتحانات

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۴۰۲۱

راهکارهای کاهش استرس در زمان امتحانات

خبرگزاری میزان- یک مشاور تحصیلی به ارائه راهکار هایی برای کاهش استرس در زمان امتحانات پرداخت. تاریخ انتشار: 11:27 - 13 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۵۸۰۸

انسیه قائدی در گفت‌وگو بامیزان بیان کرد: اضطراب امتحان نوعی اشتغال ذهنی است  که فرد در آن دچار خود کم انگاری و تردید در مورد توانایی هایش می‌شود.

وی ادامه داد: اضطراب باعث ارزیابی منفی و و حواس پرتی می‌شود و واکنش‌های جسمانی نا مطلوبی را برای فرد به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان با وجود کرونا این مشاور تحصیلی عصبی بودن، بی قراری، احساس خستگی، سرگیجه، تکرر ادرار، افزایش ضربان قلب، بی حالی، تنگی نفس، تعریق، لرزش، بی خوابی، دلهره، سردرد، بی اشتهایی و دلشوره از علائم اضطراب دانست و گفت: دانش آموزان نباید یادگیری تمام مفاهیم درسی را به شب امتحان موکول کنند، بلکه باید در طول سال تحصیلی و در زمان مناسب به مطالعه مفاهیم درسی بپردازند تا شب امتحان با خیالی آسوده تنها درس‌ها را مرور کنند.

وی با اشاره به اینکه درس خواندن در ساعات متوالی سبب خستگی و کاهش یادگیری می‌شود، افزود: دانش آموزان باید بعد از هرساعت درس خواندن به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کنند.

این مشاور تحصیلی ضمن تاکید به نقش برنامه ریزی و خلاصه نویسی در افزایش یادگری و کاهش اضطراب بیان کرد: دعا، نیایش، تمرکز فکر، انجام انواع ورزش‌های بدنی، و پرداختن به فعالیت‌های هنری تاثیر بسزایی درافزایش آرامش و اعتماد به نفس دارد.

قائدی متذکر شد: دانش آموزان باید شب قبل امتحان استراحت کافی داشته باشند و پیش از شروع امتحان در حوزه امتحانی حاضر شوندو وسایل مورد نیاز امتحان را از قبل آماده کنند.

وی به در خصوص کاهش استرس در زمان برگزاری امتحان توصیه کرد: پس از دریافت برگه امتحانی ضمن توجه و عمل به راهنما‌ها و دستورالعمل‌ها سوال‌ها را به طور اجمالی مرور کنید و با توجه به ازرش هر سوال زمان مناسبی را به آن اختصاص دهید.

این مشاور تحصیلی ادامه داد: در صورت بروز اضطراب سر جلسه امتحان چشم‌ها را ببندید و نفس عمیق بکشید، ابتدا کمی مکث کنید و تا به خوبی به مفهوم سوالات پی ببرید.

وی متذکر شد: هیچ گاه روی برگه سوالات خم نشوید، چرا که این کار سبب فشار به قفسه سینه و خستگی می‌شود.

قائدی گفت: بهتر است دانش آموزان در تحویل برگه امتحانی عجله نکنند و پس از پایان هر آزمون دیگر به آن نیندیشند و با پی بردن به نقاط ضعف و تلاش برای رفع آنها، برای امتحان بعدی آماده شوند، چرا که عدم موفقیت در یک آزمون به معنای شکست در همه امتحانات نیست.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: استرس اضطراب امتحانات نهایی مشاور تحصیلی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

طبق اطلاعات منتشرشده از سوی وزارت آموزش‌وپرورش، میانگین کشوری نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در رشته تجربی ۱۱.۲۳، رشته ریاضی ۱۰.۷۹، رشته انسانی ۸.۷۵ و در رشته معارف ۱۰.۵۶ بوده است. درحالی‌که سال ۱۴۰۱ میانگین نمرات دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۰۲، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۶۴، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۲۰ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۱ بوده است.

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است