Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-04@04:46:44 GMT

چرا به مشاور تحصیلی کنکور نیاز داریم؟

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۹۵۳۱۷

به نظر شما آیا برای اینکه دانش آموزان بهتر درس بخوانند و نمرات بهتری بگیرند، حتما به مشاوران تحصیلی نیاز است؟ یا هزینه برای مشاوره تحصیلی غیرضروری یا حتی بی فایده است؟ شما تجربه مشابهی دارید که جلسات مشاوره تحصیلی خصوصی روی دانش آموزان اثر مثبت یا منفی داشته باشد؟ در این صورت تا پایان با ما همراه باشید تا نتایج جالبی از این بحث بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاوره تحصیلی، شمشیر دو لبه

شاید یکی از بهترین تعابیری که بتوان برای مشاوره تحصیلی و درسی بکار برد، مثال شمشیر دو لبه است. زیرا خود عنوان مشاوره درسی مسئله ای نیست که بتوان آن را کاملا خوب یا بد و مفید یا بی فایده قلمداد کرد. بلکه باید براساس خدمات مشاوره ای، مرکز مشاوره تحصیلی و مشاوران درسی بررسی کرد که این خدمات برای دانش آموزان چه نتایجی دارد؟

بعنوان یک مثال عینی و کاربردی، تعداد زیادی از دانش آموزان پس از شرکت در جلسات مشاوره کنکور در پایان سال رتبه و نتایج قابل قبولی کسب میکنند؛ حتی بیشتر رتبه های کنکور اذعان دارند از یک مشاور خوب کنکور مشورت و راهنمایی گرفته اند. اما از طرفی دانش آموزانی را میبینیم که پس از چندین جلسه صحبت با مشاوران تحصیلی از روند کار رضایت ندارند و درواقع از مشاوره خصوصی کنکور خیری نمی بینند و عطای داشتن مشاور تحصیلی خوب را به لقایش میبخشند. اما تفاوت اصلی در کجا نهفته است؟ چرا تا این حد تفاوت نظر وجود دارد؟ همانطور که گفتیم، تفاوت اصلی در نوع خدمات ارائه شده میباشد.

انتخاب بهترین مرکز مشاوره تحصیلی کنکور

این روزها که بازار کنکور و انتخاب رشته کنکور و قبولی در دانشگاه حسابی داغ است، مراکز مشاوره تحصیلی نیز سعی در استفاده حداکثری از این بازار دارند. اما متاسفانه بیشتر این موسسات مشاوره کنکور تنها با هدف کسب سود تاسیس شده و نگاهی کاملا مشتری محور به دانش آموزان دارند. اگرچه مسائل مالی در هر کسب و کاری مهم بوده و یکی از اهداف کسب و کارهاست؛ اما اینکه تنها هدف موسسات افزایش سود باشد، به این معنی است که رشد و پیشرفت دانش آموزان اهمیت چندانی برای مشاوران این موسسات ندارد. مشکل بعدی این مراکز مشاوره تحصیلی نوپا این است که دانش لازم را در زمینه مشاوره درسی ندارند و صرفا با تکیه بر روشهای تجربی که طی چندین سال آزمون و خطا کسب کرده اند، به راهنمایی و مشورت با دانش آموزان میپردازند. درحالیکه مشاوره تحصیلی اصولی فرایندی نسبتا طولانی و نیازمند دانش مشاوره و روانشناسی میباشد.

بنابراین اگر قصد انتخاب یک مشاور تحصیلی کنکور خوب را دارید، پیشنهاد ما این است که نهایت دقت را به کار بگیرید تا به دام افراد سودجو و غیرمتخصص نیفتید. بررسی فاکتورهایی مانند تعهد، تخصص، قدمت، دانش مرتبط، شفافیت در روند مشاوره درسی و... میتوانند به شما در انتخاب مشاوره تحصیلی خوب کمک کنند. ما نیز در ادامه به بررسی یکی از بهترین متدهای مشاوره تحصیلی میپردازیم که نکات منفی که در این مقاله به آنها پرداخته بودیم را نقض کرده و با خدمات متمایز و بی نظیرش، رضایت تعداد زیادی از دانش آموزان و والدین را بدست آورده است.

دپارتمان مشاوره تحصیلی بارسا | تجربه یک مشاوره اصولی و علمی

دپارتمان مشاوره تحصیلی بارسا که زیر نظر دکتر علی میرصادقی فعالیت دارد، سالهاست خدمات مشاوره درسی حضوری و تلفنی خود را برای دانش آموزان سراسر کشور ارائه میدهد. علی میرصادقی، روانشناس برجسته ای است که علاوه بر سابقه سالها مشاوره درسی و انتخاب رشته کنکور حرفه ای، مولف چندین جلد کتاب آموزشی میباشد. کتابهای نقطه سر خط و برنامه ریزی با دوربین مداربسته از جمله تالیفات وی میباشند که در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ عنوان دومین کتاب خودیاری جهان را از آن خود کرده اند. وی همچنین تنها مشاور تحصیلی ایرانی عضو SEC (انجمن مشاوران تحصیلی جهانی) میباشد. دکتر علی میرصادقی مشاوره تحصیلی بارسا را بر پایه مشاوره اصولی و روانشناسی و کمک به دانش آموزان و رشد درسی و شخصیتی آنها بنا کرده است. این دپارتمان در مواردی با سایر موسسات مشاوره کنکور تفاوت دارد که در ادامه به آنها میپردازیم.

مشاوره تک جلسه ای ممنوع: شاید یکی از بزرگترین فریب های مشاوره درسی این است که بسیاری از مشاوران کنکور حاضر میشوند تنها برای یک جلسه با دانش آموزان صحبت کنند و پس از آن، دانش آموز به حال خود رها باشد. اگرچه در این جلسه، دانش آموز برخی از اصول کلی درس خواندن و روشهای مطالعاتی را یاد میگیرد؛ اما برای انجام دادن آنها و تبدیل این روشها به یک عادت خوب در دانش آموزان، نیاز به پیگیری مستمر میباشد. اگرچه این نوع مشاوره برای کنکور و سالهای پایه برای دانش آموزان مقرون به صرفه و برای مشاور کنکور سودآور است. اما از آنجایی که این روش مشاوره برای دانش آموزان مفید و مثمر ثمر نیست، در مشاوره تحصیلی به سبک علی میرصادقی شدیدا از انجام این روش اجتناب میشود. این مسئله خودش بزرگترین حسن نیت بارسا برای کمک اصولی به دانش آموزان است.

در مشاوره تحصیلی بارسا چیزی بعنوان مشاوره جمعی معنی ندارد. زیرا هر دانش آموز براساس شخصیت، وضعیت درسی و تراز و درصدهای خودش نیازمند سبک خاصی از مشاوره درسی میباشد. بنابراین در جلسات مشاوره تحصیلی خصوصی بارسا هر دانش آموز هر هفته یک جلسه خصوصی ۲.۵ تا ۳ ساعته با مشاوران خود دارد. در این جلسه دفتر برنامه ریزی دانش آموز توسط مشاوران بررسی شده و همچنین از مطالب درسی هفته گذشته از دانش آموز آزمون شخصی گرفته میشود. همچنین گزارش دقیقی از وضعیت دانش آموزان به والدین ارائه میشود تا از روند فعالیت مشاور تحصیلی دانش آموزان باخبر باشند. آموزش تکنیک های مطالعاتی و تست زنی از دیگر خدمات ارائه شده در مشاوره تحصیلی خصوصی به سبک علی میرصادقی ست.

مشاوره براساس اصول روانشناسی: درحالیکه بیشتر مراکز مشاوره تحصیلی از رتبه های برتر کنکور بعنوان مشاور استفاده میکنند، هدف بارسا استفاده از مشاوران حرفه ای و متخصص بعنوان مشاور تحصیلی کنکور است. این مشاوران تحصیلی بر اساس اصول و متدهای روانشناسی روز دنیا مانند روش ACT، دانش آموزان را راهنمایی میکنند. اگرچه رتبه های برتر کنکور تجربه خوبی در زمینه روشهای مطالعاتی دارند، اما بیشتر آنها از دانش و آگاهی لازم برای مشاوره دانش آموزان برخوردار نیستند. اگرچه در بارسا هم از رتبه های برتر سالهای قبل استفاده میشود، اما این افراد تحت آموزش های دکتر میرصادقی و اصول روانشناسی، دانش لازم مشاوره را بدست می آورند.

«هرچند همه مشاوران تحصیلی بارسا روانشناس نیستند، اما بیش از ۱۵۰ ساعت آموزش و دوره های مختلف مشاوره تحصیلی و اصول روانشناسی را زیر نظر علی میرصادقی گذرانده اند.»

نمایندگی های معتبر در سراسر کشور: از جمله ویژگی های اساسی دپارتمان بارسا وجود نمایندگی های متعدد در سراسر کشور است تا دانش آموزان شهرستانها نیز بتوانند از خدماتش بهره ببرند. هرچند پیش از این نیز مشاوران مورد تایید علی میرصادقی برای دانش آموزان سایر شهرها خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی ارائه میدادند؛ اما هم اکنون ۱۶ نمایندگی معتبر بارسا در سایر استانها فعال است.

برای آشنایی بیشتر با خدمات مشاوره تحصیلی خصوصی بارسا میتوانید از روشهای زیر اقدام کنید:

مراجعه به سایت www.alimirsadeghi.com تماس با شماره ۲۲۶۷۷۹۱۷-۰۲۱ ارسال عدد ۶ به ۳۰۰۰۹۰۹۰۳۰

۲۱۲۱

کد خبر 1422662

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مشاوره تحصیلی خصوصی برای دانش آموزان مشاوران تحصیلی تحصیلی کنکور مشاور تحصیلی خدمات مشاوره مشاوره درسی برای مشاور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۵۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش‌آموزان استان در سال تحصیلی جدید، چگونگی پوشش، نظارت و توزیع لباس‌های فرم دانش‌آموزان بررسی شد.

وی افزود: داشتن روپوش یکسان و متحدالشکل برای هر دوره تحصیلی در مدرسه علاوه بر تقویت حس و روحیه همدلی و دوستی بیشتر در بین دانش‌آموزان، باعث رشد تحصیلی آنها، کاهش استرس ناشی از نحوه مد و لباس، ایجاد آرامش، تمرکز فکری بیشتر آنها بر روی درس و تحصیل و از همه مهم‌تر کاهش هزینه‌های مالی برای خانواده‌ها می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مسئله به منزله الزام و اجبارخانواده‌ها برای تهیه لباس فرم جدید مدرسه در تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی و غیر دولتی استان نیست، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش‌آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید برای آن باشد، اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید در سال تحصیلی پیش رو نیست، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش‌آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارداد کند و به اجبار، دانش‌آموز و یا اولیا را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: انتخاب لباس فرم دانش‌آموزان بر اساس نمادها و الگوهای ایرانی_اسلامی با بهره‌گیری از جدیدترین جدول استاندارد سازمان ملی استاندارد در زمینه پارچه‌های روپوش مدارس، طراحی لباس بر اساس الگوهای بومی، منطقه‌ای، نیازهای مناطق و همچنین اقتضائات جمعیتی، سنی، جنسیتی وقومیت‌های مختلف و نیز برنامه‌ریزی‌های لازم جهت آشنایی دانش‌آموزان و خانواده‌ها با شیوه و مظاهر تهاجم فرهنگی غرب توسط شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان مدارس دولتی و غیردولتی استان مورد تأکید است.

وی افزود: تشکیل کارگروه تعیین نرخ لباس فرم مدرسه در اسرع وقت توسط دستگاه‌های متولی و اعلام آن به خیاطان از پیش تعیین شده، مدیران مدارس و خانواده‌ها شد در دستور کار قرار دارد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: علاوه بر تعیین نرخ باید الگو، جنس، طرح و رنگ پارچه مشخص و به ذی‌نفعان اعلام و در محل‌های مشخص برای توزیع لباس فرم در دید اولیا قرار گیرد.

کد خبر 750285

دیگر خبرها

  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • فیلمی متفاوت از کنکور دادن دانش آموزان قبل از انقلاب
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور